kezdőlap / címke - Vas megye
2022. augusztus 5. péntek

Augusztus hónapban is több alkalommal megrendezésre kerül egy-egy horgászverseny megyeszerte. A rendezvények ideje alatt teljes vagy részleges horgászati tilalmak lesznek érvényben a versenyre nem nevezett horgászoknak.

2022. július 4. hétfő

A nyári halászatok és piacra kerülő halmennyiség függvényében a telepítések várhatóan tovább folytatódnak július elején. A haltelepítések után általános horgászati tilalom nem kerül egyik vízterületen sem elrendelésre, hogy mindenki minél előbb tudjon a szenvedélyének hódolni.

2022. július 4. hétfő

Immár nyolcadik alkalommal kerül megrendezésre a Pinka-Völgyi Halas Nap Vaskeresztesen, az Alpesi Fogadó és Horgászturisztikai Központban 2022. július 9-én szombaton.

2022. május 2. hétfő

Május hónapban szinte minden hétvégén megrendezésre kerül egy-egy horgászverseny megyeszerte. A rendezvények ideje alatt általános horgászati tilalmak lesznek érvényben a versenyre nem nevezett horgászoknak.

2022. április 24. vasárnap

Újabb 600-700 db csuka érkezett szombaton a vasi vizekbe

2022. március 9. szerda

Az elmúlt évben Szövetségünk 15-20 rendezvényen volt fő -vagy társrendező a versenysport területén. Versenynaptárunk az idei évre elkészült, ezúttal is bőségesen lesz lehetőségük megmérettetni magukat a pecásoknak.

2022. március 4. péntek

A Sporthorgász Egyesületek Vas Megyei Szövetsége a Terület- és Településfejlesztési Operatív Program turizmusfejlesztési pályázatán 136,5 millió Forint támogatást nyert el a „Horgászturisztikai fejlesztések Vas megyében” elnevezésű projektjével.

2022. február 22. kedd

A meghiúsult postai kézbesítés következtében a MOHOSZ-hoz visszaérkezett Magyar Horgászkártya küldemények az Országos Szövetség által ismét kiosztásra kerültek a szövetségi irodák és a horgászok által megadott vidéki lakhelyhez legközelebb működő horgászegyesületek részére.

2022. február 10. csütörtök

XVII. alkalommal indul útjára a Vasi Vizeken Általános Iskolai Horgászvetélkedő

2021. november 29. hétfő

A Sporthorgász Egyesületek Vas Megyei Szövetsége őshonos haltelepítési programja alapján, folyamatosan keresve a lehetőséget őshonos fajok beszerzésére, 1100 kg -kb. 3000-3500 db - gyönyörű compó került nagy örömünkre a vasi vizekbe.

«
1
2
»
West Pannon Audiovizuális Klaszter