kezdőlap / címke - Vas megye
2021. november 29. hétfő

A Sporthorgász Egyesületek Vas Megyei Szövetsége őshonos haltelepítési programja alapján, folyamatosan keresve a lehetőséget őshonos fajok beszerzésére, 1100 kg -kb. 3000-3500 db - gyönyörű compó került nagy örömünkre a vasi vizekbe.

2021. november 2. kedd

A remek őszi idő ellenére csónakos horgásszal nem találkoztak halőreink, de a partról horgászó személyek közül többet meglepett a vízről érkező halőri ellenőrzés.

2021. október 13. szerda

A pénteki telepítéssel együtt az idei évben eddig 60 tonna ponty feletti mennyiség került a vasi vizekbe, mely az idei évben különösen nagy eredménynek tekinthető a halpiacon kialakult halhiány.

2021. október 4. hétfő

A paduc eddig szinte beszerezhetetlen halfaj volt a halteremelői kínálatban, ezért különösen nagy öröm, hogy a mai állományfrissítés megvalósulhatott.

2021. szeptember 29. szerda

Október hónapban is több hétvégén megrendezésre kerül egy-egy horgászverseny megyeszerte. A rendezvények ideje alatt általános horgászati tilalmak lesznek érvényben a versenyre nem nevezett horgászoknak.

2021. szeptember 20. hétfő

Bár az idei haltelepítés mennyisége a legtöbb vízterületen elérte, vagy meghaladta a tavalyi, amúgy is jelentős mennyiséget, a folyamatos horgászigények kielégítése miatt a mai napon a Tógazda Halászati Zrt. Nagyberki melletti telephelyéről érkezett 2100 kg ponty.

West Pannon Audiovizuális Klaszter