kezdőlap / Belföld
2021. november 29. hétfő

A Trianon Kutatóintézet alapító elnöke, a Trianoni Szemle folyóirat alapító főszerkesztője, Szidiropulosz Archimédesz szociológus kapta idén a Szent István-díjat. Az esztergomi díjátadón az Emberi Erőforrások Minisztériumának parlamenti államtitkára azt mondta, a görög származású szociológusnak abban is jelentős szerepe volt, hogy ma már nem tabutéma Trianon.

2021. november 24. szerda

„Társasházak napja” címmel tartanak online konzultációt a katasztrófavédelmi kirendeltségek 2021. november 24-26. között.

2021. november 24. szerda

A gödöllői Sulyán Cukrászda "Egy falat Mennyország" sütemény szaloncukor-verziója nyerte el Az év szaloncukra 2021 címet; az idén második alkalommal civil kezdeményezésként megrendezett versenyre a gyártók összesen 152 ízt neveztek.

2021. november 23. kedd

A Tárjátok ki a szíveteket! című programsorozat célja ünnepé tenni a karácsonyt és könnyebbé tenni a hétköznapok terheit a nélkülözőknek.

2021. november 23. kedd

A fogyasztóvédelem első alkalommal ellenőrizte a kereskedelmi forgalomban kapható robotporszívók és -fűnyírók termékbiztonsági megfelelőségét. Az ellenőrzés alá vont kilenc készülék mindegyike megfelelt a követelményeknek.

2021. november 22. hétfő

A pályaválasztás előtt álló nyolcadik osztályos tanulóknak és szüleiknek nyílt napot tartottak  a Kisalföldi Agrárszakképzési Centrum részeként működő Jávorka Sándor Mezőgazdasági és Élelmiszeripari iskolában.

2021. november 22. hétfő

A Kisalföldi ASzC Eötvös József Technikum, Szakképző Iskola és Kollégium kilencedik évfolyamos tanulói 2021. november 10-i múzeumi napon vettek rész az Agrárminisztérium valamint a Magyar Mezőgazdasági Múzeum és Könyvtár szervezésében.

2021. november 21. vasárnap

Az országos tisztifőorvos mindenkit arra kér, hogy vegye fel a harmadik oltást is, mert a koronavírus újabb változatainak a megjelenése miatt a szervezetnek többlet antigénhatásra van szüksége.

2021. november 21. vasárnap

A hazai kerékpárút-hálózat hossza 2030-ra megközelíti a 15 ezer kilométert - hangoztatta az Innovációs és Technológiai Minisztérium (ITM) közlekedéspolitikáért felelős államtitkára szombaton a Győr-Moson-Sopron megyei Écsen

2021. november 21. vasárnap

A Programozd a jövőd! című projektben induló pályázat inspiráló eszközök kölcsönzésével és a pedagógusok felkészítésével járulhat hozzá a foglalkozások megtartásához - közölte az Innovációs és Technológiai Minisztérium

«
1
2
3
4
5
...
23
24
»
West Pannon Audiovizuális Klaszter