kezdőlap / Regionális Hírek
2024. július 15. hétfő

A Tesco újból elindította a helyi közösségeket támogató „Ön választ, mi segítünk” elnevezésű pályázati programját, melyet a vállalat immáron 15. alkalommal hirdetett meg.

2024. július 12. péntek

Július 13-án immár 10. alkalommal rendezik meg a Pinka-völgyi Halas Napot Vaskeresztesen. A szervező Sporthorgász Egyesületek Vas Megyei Szövetsége a június eleji árvízi helyzet okozta nehézségeket legyőzve, ismét várja a horgászat és a halas gasztronómia szerelmeseit.

2024. július 10. szerda

„2024. Július 9. a gyász napja a Szombathelyi Haladás életében! A Hali szív megállt... Mi szurkolók nem adjuk fel! Hali nélkül nincs élet! Visszajövünk!” – írták a keddi események után szomorúan a Hali-drukkerek.

2024. július 8. hétfő

A hegyvidéki lakókat eltérő módon sújtják a klímaváltozás következményei. Özönvíz szerű esőzést, hősziget jelenséget és szárazság okozta növénypusztulást kell mérsékelni az élhetőbb kerület érdekében és ebben a zöld iroda munkatársai adnak nekik segítséget.

2024. július 8. hétfő

A Sporthorgász Egyesületek Vas Megyei Szövetsége hobbi felnőtt és ifjúsági kategóriában szervezett megyei versenysorozata véget ért.

2024. június 24. hétfő

Június elején került megrendezésre a Stromfeldi Családi Nap, melyre az egyesület is meghívást kapott.

2024. június 24. hétfő

A Sporthorgász Egyesületek Vas Megyei Szövetsége 2024. június 20-án 850 kg pontyot telepített három gyönyörű vasi horgásztóba a Tógazda Zrt. csertői telephelyéről.

2024. június 19. szerda

A múltat idézi az a kiállítás Magyarszerdahelyen, amely több éves munkának, pályázati támogatásnak, a Thúry György Múzeum segítségének és a községbeliek lelkes hozzáállásának köszönhető. Használati tárgyak, kordokumentumok, fényképek és viseletek láthatók a helyi értéktárban.

2024. június 17. hétfő

Tájak-fények-színek névvel nyílt kiállítás Zalaegerszegen. Az érdeklődők a Városi Hangverseny- és Kiállítóteremben 30 neves festőművész munkáit tekinthetik meg. Egyebek mellett olyan híres alkotók művei vannak kiállítva, mint Mednyánszky László, Szinyei Merse Pál, illetve Szőnyi István.

2024. június 8. szombat

A középkori Veszprém legrégebbi, 10-11. századi épületének maradványait találhatták meg a helyi Laczkó Dezső Múzeum régészei, akik eredményeiket pénteken ismertették a veszprémvölgyi ásatás helyszínén.

«
1
2
3
4
5
...
68
69
»
West Pannon Audiovizuális Klaszter