kezdőlap / Belföld / Közélet / Közel 80 db horgászkártya keresi a gazdáját
2022. február 22. kedd 16:09 - Vas megye
Közel 80 db horgászkártya keresi a gazdáját

A meghiúsult postai kézbesítés következtében a MOHOSZ-hoz visszaérkezett Magyar Horgászkártya küldemények az Országos Szövetség által ismét kiosztásra kerültek a szövetségi irodák és a horgászok által megadott vidéki lakhelyhez legközelebb működő horgászegyesületek részére.

A mai napig, több mint 700 000 db Magyar Horgászkártya regisztrációra került sor az adminisztrációs pontokon. A regisztrációkhoz tartozó horgászkártyák nagy része legyártásra került, melyeket a Magyar Posta ajánlott levélként többnyire el is jutatott a horgászokhoz. Olyan esetekben, ha a horgász vagy az ügyintéző rossz címet adott meg, a címzett elköltözött, a postás a címet nem tudta azonosítani, az értesítő kiállítását követő 10 napon belül nem kereste a horgász a küldeményt postán vagy az értesítőt sem kapta kézhez, a levelek visszaküldésre kerültek a MOHOSZ székházba, melyeket a horgászok kézbesítési címe szerint legközelebbi szövetségi irodák részére eljuttatott.

A Sporthorgász Egyesületek Vas Megyei Szövetsége irodájábán jelenleg 77 darab kikézbesített, de át nem vett horgászkártya várja tulajdonosát. 

Ha valaki legalább 2 hónappal ezelőtt regisztrált a horgászkártyára,  de még nem kapta kézhez horgászkártyáját az nyugodtan érdeklődjön a Horgászkártyájának átvételi lehetőségéről az alábbi Szövetségi telefonszámok valamelyikén: 
+36 70 3399 703; +36 94 506 835

A Névjegyzéklista ITT tölthető le.

2022. szeptember 29. csütörtök
2022. augusztus 5. péntek
West Pannon Audiovizuális Klaszter