kezdőlap / Győr
Győr
2023. november 29. szerda

Különleges koncert helyszíne lesz február végén a győri Olimpiai Sportpark Multicsarnoka.

2023. november 5. vasárnap

Minden eddiginél látványosabb, gazdagabb, meghittebb adventi időszakra készülnek Győrben. Városszerte még több helyszín kapcsolódik be az ünnepi díszkivilágításba.

2023. október 10. kedd

Festmények, fotók és a legkülönbözőbb kézimunkafajták gyönyörködtetik a szemet és a lelket a Nyugdíjas Alkotók XIV. kiállításán, mely tegnap délután nyílt meg a szabadhegyi József Attila Művelődési Házban.

2023. szeptember 29. péntek

Október 4-8. között Gyirmóton rendezik meg a 2023 WUSV Világbajnokságot, a német juhászkutyák legnagyobb megmérettetését. Az eseményről sajtótájékoztatón számoltak be a szervezők.

2023. szeptember 5. kedd

Az éjszakai életben is ismert illetőt korábban egy másik helyszínen is figyelték halgereblyézés miatt, de elkapni akkor nem sikerült.

2023. szeptember 2. szombat

A Győri Regionális Nyomozó Ügyészség 2023. szeptember 1-jén őrizetbe vett egy vidéki kapitányságvezetőt – jelezte a Központi Nyomozó Főügyészség pénteki közleményében

2023. augusztus 16. szerda

A Győr-Moson-Sopron Vármegyei Rendőrkapitányság ismét bringa-jelölést szervez. A kerékpárok speciális pasztával történő megjelölése - a győri önkormányzat támogatásának köszönhetően - a győri kerékpár-tulajdonosok számára változatlanul ingyenes.

 

 

2023. augusztus 16. szerda

A Rábán érkezett árhullám elvonulását követően Győr-Szol Zrt. Városüzemeltetési és Kivitelezési Igazgatóságának munkatársai azonnal nekiláttak a többfunkciós padka takarításának. A munkát a legforgalmasabb szakaszokon kezdték, gépekkel és kézi eszközökkel tisztították a rakparti sétálóutakat.

2023. július 26. szerda

Peter Sramek és Cserpes Laura is fellép az idei Szenes Iván-esten július 29-én, az adyvárosi Tópartyn. Az ingyenes látogatható rendezvényre a család apraját-nagyját várják szombaton.

2023. június 1. csütörtök

„Megkezdjük a már kiváltott parkolási bérletek árának visszatérítését. Az előzetes nagy számú kiváltások miatt két időpontot tűztünk ki a torlódások, a hosszú várakozások elkerülése végett - áll a városháza közleményében.

2023. november 30. csütörtök
2023. november 25. szombat
2023. november 24. péntek
West Pannon Audiovizuális Klaszter