kezdőlap / Regionális Hírek / Sport
2022. november 21. hétfő

A Magyar Országos Horgász Szövetség, mint a Döröskei víztározó halgazdálkodásra jogosultja, és vagyonkezelője a Vas Megyei Halgazdálkodási Hatóság határozata alapján november 14-én hétfőn és 15-én kedden végezte el a víztározó teljes leeresztését követő halmentési tevékenységet és az őshonos halállomány áttelepítését a közeli vasi vizekbe.

2022. november 2. szerda

Az extrém módon növekvő halasítási költségek és egyéb gazdasági nehézségek ellenére a Sporthorgász Egyesületek Vas Megyei Szövetsége a kezelésében lévő vizek horgászhallal történő ellátását tűzte ki célul az ősz során is. A mai napon 550 kg fogható méretű három nyaras ponty és 50 kg amur került a két horgász-tóba. Az amurok kihelyezésére a Szövetség rendelkezik a kötelező hatósági engedélyekkel.

2022. október 13. csütörtök

A haltelepítések után általános horgászati tilalom most sem került elrendelésre!

2022. október 11. kedd

Greenfield Nemzetközi Küzdősport Gála veszi kezdetét 2022. november 5-én Bükön a Sportcsarnokban.

A szervezők a jótékonysági ketrecharc gála bevételét az Alpokalja – a Daganatos Gyermekekért Közhasznú Alapítvány részére gyűjti.

2022. október 10. hétfő

Fogyatékkal élő fiatalok számára szervezett horgásznapot a Sporthorgász Egyesületek Vas Megyei Szövetsége szerdán a Csónakázó-tónál. Elsajátíthatták a horgászat alapjait, és rutinos pecások irányításával saját fogási élményeket is szerezhettek a jó hangulatú délutánon. A hátránnyal élő emberek integrációját és elfogadását segítő program már hat éve hagyomány. Senkinek sem maradt üres a szákja.

2022. október 3. hétfő

A haltelepítések után általános horgászati tilalom most nem kerül egyik vízterületen sem elrendelésre!

2022. szeptember 29. csütörtök

Október hónapban is több alkalommal megrendezésre kerül egy-egy horgászverseny megyeszerte. A rendezvények ideje alatt teljes vagy részleges horgászati tilalmak lesznek érvényben a versenyre nem nevezett horgászoknak. Kérjük, mielőtt pecázni indulnak, mindig tájékozódjanak az aktuális korlátozásokról. A tilalmakat honlapunkon kívül a Facebook oldalunkon és lehetőség szerint a tóparti hirdető táblákon is közzétesszük.

2022. szeptember 21. szerda

Először volt országos bajnoki döntő helyszíne az Abért-tó, a method feeder szakág legjobb horgászai érkeztek Lukácsházára. A hétvégi, háromnapos versenyen változékony időjárás tette próbára a pecásokat, de a tó megmutatta szokásos arcát, és szépen adta a halat: több mint 3 tonnát sikerült szákba terelni. Vasárnap új bajnokot avattak, a bronzérmet Vas megyei versenyző nyakába akasztották.

2022. augusztus 5. péntek

Augusztus hónapban is több alkalommal megrendezésre kerül egy-egy horgászverseny megyeszerte. A rendezvények ideje alatt teljes vagy részleges horgászati tilalmak lesznek érvényben a versenyre nem nevezett horgászoknak.

2022. július 4. hétfő

Immár nyolcadik alkalommal kerül megrendezésre a Pinka-Völgyi Halas Nap Vaskeresztesen, az Alpesi Fogadó és Horgászturisztikai Központban 2022. július 9-én szombaton.

«
1
2
3
»
West Pannon Audiovizuális Klaszter