kezdőlap / Belföld / Közélet
2024. július 12. péntek

A nyári forróság megviseli az autók vezetőit és utasait is.

2024. július 10. szerda

Melegben végzett munka esetén a munkaadónak megfelelő hőmérsékletű és mennyiségű védőitalt kell biztosítania a munkavállaló számára - hangsúlyozta a Nemzetgazdasági Minisztérium (NGM) munkaerőpiacért, munkavédelemért és foglalkoztatás-felügyeletért felelős helyettes államtitkára kedden az M1 aktuális csatornán.

2024. július 9. kedd

A klímaváltozásról szóló diskurzusban használt kifejezések nem elég hatékonyak, ezért új, erőteljesebb kifejezések bevezetését javasolja egy tanulmányban Forgács Bálint, az ELTE Pedagógiai és Pszichológiai Karának (PPK) kutatója.

2024. július 4. csütörtök

A nosztalgiajárművek kedvelőit várja a MÁV-VOLÁN-csoport retrórendezvényén a Balatonnál szombaton és vasárnap.

2024. július 4. csütörtök

A digitális eszközök alkalmazása hosszú távon nem segít a kisgyerekek hisztijének kezelésében, hanem inkább súlyosbítják az érzelemszabályozási problémákat - derül ki egy magyar-kanadai friss kutatásból.

2024. július 4. csütörtök

Két nagyszínpaddal, féltucat zenei helyszínnel várja a fesztiválozókat a Balaton Sound szerdától négy napon át Zamárdiban.

2024. július 3. szerda

Nem jelölt glutén jelenléte miatt a forgalmazó Nestlé Hungária Kft. visszahívta a forgalomból a MAGGI Zöldfűszeres Bolognai, a MAGGI Klasszikus Bolognai és a MAGGI Arrabiata üveges szósz, 500 grammos termékeket - közölte a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal (Nébih) az MTI-vel kedden.

2024. július 3. szerda

A diákmunkákat közvetítő cégek szerint a fiatalok jelentős része már elkezdte a felkészülést a nyári munkára, vagyis több regisztrációval, illetve folyamatos kapcsolattartással próbálták javítani a pozíciójukat a nappali tagozatos diákok.

2024. július 2. kedd

Az E.ON Hungária csoport szakemberei mintegy 165 ezer okosmérő telepítését fejezték be június végén a Dunántúlon és Pest vármegyében, a készülékek részben családi otthonokba, egyéb ingatlanokba, részben ipari, vállalati létesítményekbe kerültek.

2024. július 2. kedd

Azok a családok, amelyek 1990 előtt épült házuknál igénybe veszik a programot és energiahatékonysági beruházást hajtanak végre, kifejezetten pozitív hatással számolhatnak hosszú távon a rezsiköltségeknél és növelhetik a ház értékét is - emelte ki a Nemzetgazdasági Minisztérium államtitkára hétfőn az M1 aktuális csatornán.

«
1
2
3
4
5
...
77
78
»
West Pannon Audiovizuális Klaszter