kezdőlap / Rövidhírek / Számos szórakozási és sportlehetőség kedvezményesen a Hegyvidéken
2023. szeptember 2. szombat 07:14
Számos szórakozási és sportlehetőség kedvezményesen a Hegyvidéken

Kizárólag 12. kerületi polgárok számára fejlesztették ki azt az új kedvezményrendszert, amelyet az érdeklődők a Hegyvidék kulturális- és sport intézményeiben vehetnek igénybe.

Aki regisztrál a hegyvidék.hu e-ügyintézési oldalán, a Hegyvidéki Önkormányzat támogatásával egész évben kedvezményesen vásárolhat jegyet azokra a programokra, amelyek mellett a programnak helyet adó intézmény feltünteti a KultKupon matricát.

Forrás:

2023. november 30. csütörtök

Elítélete a bíróság azt a két férfit, akik kifosztottak egy alvó utast a villamoson a Móricz Zsigmond körtérnél. Egy szemtanú a telefonjával fel is vette az esetet. Az egyik elkövető korábban is volt már büntetve – felfegyverkezve elkövetett, hivatalos személy elleni erőszak és életveszélyt okozó testi sértés miatt.

 

2023. november 14. kedd

Drónversenyt rendeztek az Óbudai Egyetemen. A kisebb méretű szerkezeteket fiatal mérnökök fejlesztették.

2023. október 30. hétfő

Elindult a Kaszás Attila-díj közönségszavazása.

2023. október 7. szombat

A Kossuth- és Jászai Mari-díjas magyar színésznő, énekes, érdemes művész, a Halhatatlanok Társulatának örökös tagja 1942. október 7-én született.

2023. szeptember 27. szerda

Közhírré tétetik kicsiknek, nagyoknak, asszonyoknak, embereknek, hogy szeptember havának 30. napján szombaton mese délelőtt tartatik a Jókai Mór Városi Könyvtárban.

2023. november 30. csütörtök
2023. november 25. szombat
2023. november 24. péntek
West Pannon Audiovizuális Klaszter