kezdőlap / Rövidhírek / Népszerűek a kihelyezett hulladékudvarok
2022. október 1. szombat 14:35
Népszerűek a kihelyezett hulladékudvarok

A GYHG Győri Hulladékgazdálkodási Nonprofit Kft. a hét helyszínen állandóan működő hulladékudvar mellett idén kilenc városrészben üzemeltetett kihelyezett hulladékudvart Győrben képviselői megrendelésre.

“A kezdeményezés célja, hogy a közszolgáltató közelebb vigye a hulladékudvari szolgáltatást az emberek lakókörnyezetéhez. A 2022-ben Révfaluban, Pinnyéden, Adyvárosban, Ménfőcsanakon, Sziget-Újvárosban, Gyárvárosban, Szabadhegyen, Marcalváros II-n és a belvárosban megtartott kihelyezett hulladékudvarban a GYHG összesen mintegy 1200 beszállítót és több mint 103 ezer kilogramm ingyenesen és környezetbarát módon lerakott hulladékot regisztrált.

A kilenc ideiglenes hulladékudvarból származó lakossági hulladék mennyisége megfelel a legnépszerűbb Pápai úti állandó hulladékudvar egyhavi hulladékforgalmának. Az adatokat részleteiben nézve elmondható, hogy az ideiglenes hulladékudvarokba lomból, elektronikai és fémhulladékból, valamint építési törmelékből hoztak a legtöbbet, a papír a gumi és a nyesedék beszállított mennyisége arányaiban kevesebb.

Győrszentivánon és Gyirmóton egyeztetés alatt van a kihelyezett hulladékudvar időpontja. A következő kitelepülésig a jogosultság igazolása mellett továbbra is használható mind a hét (Pápai út, Nép u., Homoksori u., Reptéri út, Ötház u., Szitásdomb u. és Sashegy) állandó győri hulladékudvar. A létesítmények nyitvatartása a www.gyhg.hu weboldalon olvasható.”

 

Szerző:Győr+

2022. november 24. csütörtök

Az aszály, az üzemanyagárak, a minimálbérek és a gabonaárak emelkedése egytől-egyig nehéz helyzetbe hozta a haltermelőket.

2022. november 24. csütörtök

Idén is megrendezték a Szép Magyar Beszédért Szavalóversenyt. Az elmúlt 26 évben több mint 1300 diák vett részt a megmérettetéseken. Az alapítványi programnak ezúttal is a Fejér György Városi Könyvtár adott otthont. Idén rekordszámú, 78 keszthelyi és környékbeli diák jelentkezett a versenyre.

2022. november 21. hétfő

Ezúton tájékoztatjuk a horgásztársakat, hogy a Sporthorgász Egyesületek Vas Megyei Szövetsége ügyfélszolgálati irodájában 2022. november 16. - 2022. december 02. között iroda felújítás lesz, ezért az ügyfélszolgálati szolgáltatásaink ezen időszakban részlegesen lesznek elérhetőek.

2022. november 15. kedd

Pénteken érkezhet az első havazás - írta az Országos Meteorológiai Szolgálat kedden a Facebook-oldalán. Az előrejelzés szerint a havazásra az Északi-középhegység területén lehet számítani.

2022. november 15. kedd

Több mint 20 évre is börtönbe kerülhet az a férfi, aki két idős nőt is kirabolt Budapesten.

West Pannon Audiovizuális Klaszter