kezdőlap / Rövidhírek / Buszra ülne? Terelések miatt előbb érdemes megnézni a menetrendet!
2024. május 2. csütörtök 12:46
Buszra ülne? Terelések miatt előbb érdemes megnézni a menetrendet!

Terelt útvonalon közlekednek egyes Volánbusz járatok városunkban május 4-én 9:30 és 12:00 között rendezvény miatt.

Volánbusz Zrt. tájékoztatása szerint szombaton a helyközi járatok esetében a Kéttornyúlak, Nagygyimót és Veszprém felé, illetve felől közlekedő járatoknál kimaradnak a Kórház és a Budai Nagy Antal utca megállóhelyek.

A Nagyacsád és Mezőlak felé, illetve felől közlekedő buszoknál kimarad a Török Bálint utcai megállóhely. A Borsosgyőr felé, illetve felől közlekedő autóbuszok nem érintik a Vásár utca és a Török Bálint utca megállóhelyeket. 

A helyi járatoknál a 2-es számú 10:10-kor induló járat esetében kimarad a Kórház,  a Szalmavári utca és a Budai Nagy Antal utcai megálló. A 8A-s 11:08-kor és a 8B-s 9:38-kor induló járatok nem közlekednek.

Forrás: Pápai Médiacentrum

2024. június 7. péntek

Hármas gyilkosság történt csütörtökön a kelet-szerbiai Knjazevacon, ahol egy 22 éves férfi meggyilkolta az apját, a nagyanyját és a nagyapját - közölte Ivica Dacic belügyminiszter.

2024. június 7. péntek

Szentkirályi Alexandra visszalép a főpolgármester-jelöltségtől, és támogatóit arra kéri, szavazzanak Vitézy Dávidra. A Fidesz-KDNP jelöltje ezt pénteken reggel jelentette be közösségi oldalán.

2024. május 29. szerda

Újabb 28 darab Corvina digitális másolata vált elérhetővé az Országos Széchényi Könyvtár Corvinákat bemutató honalapján. Az OSZK célja, hogy Mátyás a világban szétszóródott korvináit felkutassák és a digitalizáció révén Mátyás király Corvina könyvtára újra Budán legyen.

2024. május 6. hétfő

Bánfalvi Péter amatőr csillagász egy izgalmas bemutatóval érkezik a Csillagleső Esték rendezvényére, melynek témája ezúttal a Hold lesz.

2024. május 2. csütörtök

Rendőrök és családtagjaik alkotásaiból nyílt kiállítás. 

West Pannon Audiovizuális Klaszter