kezdőlap / Regionális Hírek / Sport / Vasi Vizek Legjobb Sporthorgásza
2024. július 8. hétfő 07:55 - Vas vármegye
Vasi Vizek Legjobb Sporthorgásza

A Sporthorgász Egyesületek Vas Megyei Szövetsége hobbi felnőtt és ifjúsági kategóriában szervezett megyei versenysorozata véget ért.

A két kategória horgászai számára a sorozat Kerkafalván indult május elején, a gersekaráti Karát- kupával folytatódott a hónap végén, melyet az Abért-tó Kupa követett és végül júniusban a Molnári-tó kupával zárult.

Hobbi kategóriákban a megadott 4 fordulóból minimum 3 fordulón kellett részt venni, hogy a versenysorozatban értékelve legyen a sporthorgász eredménye. Az összesített értékelésbe kizárólag a Vas Megyei Horgász Szövetség tagszervezeteiben lévő tagoknak az eredménye számít bele. Azonos pontszám elérése esetén a végeredmény megállapításakor a negyedik legjobb elért eredmény dönt, további egyenlőség esetén az összfogás súlya a döntő tényező.

A versenysorozat előzetes végeredményei hobbi felnőtt és ifjúsági kategóriában ide kattintva érhető el: 

Felnőtt hobbi kategória előzetes végeredményei

Ifjúsági hobbi kategória előzetes végeredményei

Versenyző kategóriában hátra van még a szeptember végén megrendezésre kerülő GARBOLINO-TACKLEBAIT - Vas Megyei Egyéni és Csapatbajnokság, melynek során két fordulóban lesz lehetőségük az indulóknak értékes pontokat gyűjteniük.

 

Forrás: Sporthorgász Egyesületek Vas Megyei Szövetsége

West Pannon Audiovizuális Klaszter