kezdőlap / Regionális Hírek / Sport / Gréta a "Mi Hősünk"
2023. május 16. kedd 17:37
Gréta a "Mi Hősünk"

A Pinka-völgyében működő Sporthorgász Egyesületek Vas Megyei Szövetségének elnöksége elhatározta, hogy 2023-ban a „Gréta a Mi Hősünk Alapítványt” fogja támogatni.

Vas vármegye legnagyobb közhasznú civil szövetsége évek óta különböző módokon igyekszik segíteni a jó ügyeket és embertársainkat.

Az Alapítvány célja, hogy Geosits Gréta minél előbb teljes értékű életet élhessen!

Május hónapban a 30. jubileumát ünneplő  Sporthorgász Egyesületek Vas Megyei Szövetsége azt a vállalást tette, hogy a karácsonyi egyszeri 80.000 Ft adomány mellett 2023. április 30-ig minden eladott „1”-es megyei felnőtt éves területi jegy után 200 Ft-al járul hozzá az Alapítvány céljaihoz.

Április 30-ig 1136 horgásztársuk váltott komplett „1”-es megyei felnőtt éves területi jegyet, így további 227.200 Ft támogatást biztosítottak Geosits Gréta gyógyulására. 

Köszönetet mondanak minden horgásztársuknak, aki megyei felnőtt éves területi jegy váltásával segítette a kezdeményezésünket.

Kérik hogy akinek lehetősége van rá, a horgászjegy váltás mellett egyéni adományokkal is támogassák Grétát, hogy minél előbb teljes értékű életet élhessen!

További részletek itt olvashatóak a Szövetség kezdeményezéséről>>>

Forrás: Sporthorgász Egyesületek Vas Megyei Szövetsége

West Pannon Audiovizuális Klaszter