kezdőlap / Regionális Hírek / Közélet / Gazda, hegesztő, kertész: Kisalföldi ASzC Csukás Zoltán Mezőgazdasági Technikum és Szakképző Iskola nyílt napja
2023. november 15. szerda 09:49 - Csorna
Gazda, hegesztő, kertész: Kisalföldi ASzC Csukás Zoltán Mezőgazdasági Technikum és Szakképző Iskola nyílt napja

A Csukás Zoltán Mezőgazdasági Technikum és Szakképző Iskola november 16-án és november 21-én nyílt napot tart Csornán.

Az esemény kezdete 14:30-kor lesz mindkét napon, és lehetőséget teremt az érdeklődőknek, hogy közelebbről megismerjék az iskola kínálta különböző szakmákat és szakirányokat.

A gazda, hegesztő, kertész, mezőgazdasági gépész és mezőgazdasági gépésztechnikus szakokon kívül a Szakképző iskola és Technikum egyaránt lehetőséget nyújt a diákoknak a széles körű szakmai ismeretek megszerzésére és fejlesztésére.

Az iskola színvonalas oktatási környezetet biztosít, és elkötelezett a diákok szakmai és személyes fejlődése mellett.

A nyílt napokon résztvevők betekintést nyerhetnek az intézmény felszereltségébe, megismerhetik a tanterveket, és találkozhatnak az oktatókkal is. Az esemény kiváló alkalom arra, hogy a leendő diákok és szüleik kérdéseikre válaszokat kapjanak, és eldönthessék, melyik szakma vagy szak iránt érdeklődnek leginkább.

Ha valaki a mezőgazdaság, kertészet, hegesztés vagy gépészet iránt érdeklődik, a Kisalföldi ASzC Csukás Zoltán Mezőgazdasági Technikum és Szakképző Iskola nyílt napja remek lehetőség a számára, hogy felfedezze a széles körű lehetőségeket és a szakma izgalmas világát!

2023. november 30. csütörtök
2023. november 25. szombat
2023. november 24. péntek
West Pannon Audiovizuális Klaszter