kezdőlap / Regionális Hírek / Közélet / Iskolai kapuk nyitása a jövőnek
2023. november 19. vasárnap 10:03 - Tata
Iskolai kapuk nyitása a jövőnek

A tatai Jávorka Sándor Mezőgazdasági és Élelmiszeripari Technikum nyílt napot tart november 22-én, szerdán 10:00 és 12:00 óra között

Az év vége közeledtével izgalommal tölti el a leendő diákokat és szülőket a továbbtanulás lehetőségeinekk felfedezése.

A Jávorka Sándor Mezőgazdasági és Élelmiszeripari Technikum, Szakképző Iskola és Kollégium november 22-én, 10:00 és 12:00 között nyitja meg kapuit Tatán, hogy betekintést engedjen a gazdálkodás, kertészkedés, élelmiszeripar szakmai területeibe és bemutassa, milyen lehetőségeket kínál a jövő mezőgazdasági és élelmiszeripari szakembereinek.

A nyílt nap kiváló alkalom a látogatók számára, hogy találkozzanak azokkal az oktatókkal, akik nap mint nap átadják tudásukat, és szívesen válaszolnak a felmerülő kérdésekre. A különböző szakmák iránt érdeklődőknek lehetőségük lesz részt venni bemutatókon, ahol bepillantást nyerhetnek a gazdálkodás és kertészkedés fortélyaiba, vagy akár megismerhetik a modern mezőgazdasági gépek működését.

Az intézmény olyan szakokat kínál, mint a Gazda, Kertész, Kertésztechnikus, Mezőgazdasági gépész, Mezőgazdasági technikus, Pék, Pék-cukrász, Sütő- és cukrászipari technikus.

A nyílt nap remek lehetőség arra, hogy a leendő diákok megtalálják azt a területet, amely a leginkább érdekli és motiválja őket.

Az intézmény vezetése büszke arra, hogy olyan képzéseket nyújt, amelyek nemcsak elméleti tudást adnak át, hanem gyakorlati tapasztalatokkal is gazdagítják a diákok tudását. A szakképző iskola és technikum elkötelezett abban, hogy a fiatalok számára olyan alapot teremtsen, amely segíti őket a jövőbeli sikeres pályafutásuk elindításában.

A Jávorka Sándor Mezőgazdasági és Élelmiszeripari Technikum Nyílt Napja tehát nem csupán egy esemény, hanem egy lehetőség arra, hogy a diákok megismerjék a szakmai élet izgalmait, és eldönthessék, melyik terület felel meg leginkább az érdeklődésüknek és tehetségüknek.

West Pannon Audiovizuális Klaszter