2024. június 8. szombat
A középkori Veszprém legrégebbi, 10-11. századi épületének maradványait találhatták meg a helyi Laczkó Dezső Múzeum régészei, akik eredményeiket pénteken ismertették a veszprémvölgyi ásatás helyszínén.
2024. június 4. kedd
A Salt Budapest nyerte el a magyar gasztronómia egyik legrangosabb elismeréseként számon tartott Audi - Dining Guide Év étterme díjat a hétfő este Budapesten megrendezett díjátadón.
2024. június 2. vasárnap
Átadták a Kisfaludy program részeként 2,2 milliárd forintból felújított Diadém Csornai Termálfürdőt szombaton.
2024. május 31. péntek
35 milliárd forintos beruházással új beszállítói gyárat épít Zalaegerszegen a Flex. A 10 ezer négyzetméteres üzemben a magyarországi autógyárak nagyfeszültségű elektromos és hibrid járműalkatrészeinek gyártását végzik majd.
2024. május 31. péntek
A Martineum Felnőttképző Akadémia előadótermében került megrendezésre az Erasmus Műhely, a PPKE-BTK-VJTK PPM és a Szt. II. János Pál pápa kutatócsoport munkájába korábban bekapcsolódottak műhelymegbeszélése.
2024. június 11. kedd
A munkát vállaló diákok helyzete különleges, hiszen a tapasztalat és a jártasság hiánya miatt kiszolgáltatottabbak, mint a felnőttek. A nyár közeledtével fontos, hogy felhívják a figyelmet a diákok munkavégzésével kapcsolatos speciális szabályokra...
2024. június 11. kedd
A dunai fürdőzés és hajózás veszélyeire figyelmeztetett a Budapesti Rendőr-főkapitányság. A nemrégiben történt verőcei tragédia kapcsán is különösen fontos, hogy a vízre szállók ismerjék a dunai hajózás alapvető szabályait.
2024. június 11. kedd
A hatékony online gyermekvédelem érdekében kötött együttműködési megállapodást a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság (NMHH) az SOS-Gyermekfalu Magyarországi Alapítványával, a Nagycsaládosok Országos Egyesületével, valamint......
2024. június 10. hétfő
Marco Rossi, az Európa-bajnokságra készülő magyar labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya az Izrael ellen 3-0-ra megnyert debreceni barátságos mérkőzés után elmondta, a csapatkapitány Szoboszlai Dominik miatt nincs ok az aggodalomra.....
2024. június 10. hétfő
A vasárnapi európai parlamenti (EP-) választáson, a Nemzeti Választási Iroda (NVI) adatai szerint az Európai Parlament magyar képviselői pártlistánként:
2024. június 7. péntek
Franciaország Mirage 2000-5 típusú vadászrepülőket szállít Ukrajnának, hogy támogassa az Oroszország elleni háborúban - jelentette be Emmanuel Macron francia elnök csütörtök este.
2024. június 4. kedd
Marco Rossi szövetségi kapitány szerint kifejezetten nehéz, fizikális mérkőzés vár kedden a magyar labdarúgó-válogatottra Írország vendégeként.
2024. május 24. péntek
Tizennyolc éves korában elpusztult Kaboszu, az a siba inu fajtájú kutya, aki a népszerű doge-mémet és a hasonló nevű kriptovalutát is inspirálta - jelentette a Sky News hírportál pénteken.
2024. május 23. csütörtök
Csaknem 400 millió eurós beruházásból Romániában, Brassó megyében épül meg Európa legnagyobb lőporgyára - erősítette meg Nicolae Ciuca szenátusi elnök, volt kormányfő szerdán Bukarestben.
2024. május 22. szerda
Kibocsátotta a kolozsvári metróvonal építési engedélyét a Kolozs megyei önkormányzat kedden - írta a megyei közgyűlés közleményére hivatkozva az Agerpres.
West Pannon Audiovizuális Klaszter