2022. október 3. hétfő
Az egyre nehezedő gazdasági körülmények ellenére a Sporthorgász Egyesületek Vas Megyei Szövetsége a kezelésében lévő vizek horgászhallal történő folyamatos ellátása érdekében a Tógazda Zrt. tóegységéből a szerdai napon 850 kg piaci ponty haltelepítését valósította meg.
2022. október 1. szombat
Zalalövő központjából kiérve erdei úton lehet megközelíteni a hajdani búcsújáró helyet, a Borosán- völgyet.
2022. szeptember 29. csütörtök
Október hónapban is több alkalommal megrendezésre kerül egy-egy horgászverseny megyeszerte.
2022. szeptember 27. kedd
Több mint négy éve rakták le ünnepélyes keretek közt a leendő geotermális erőmű alapkövét Mosonmagyaróváron.
2022. szeptember 26. hétfő
A Magyar Művészeti Akadémia Film- és Fotóművészeti Tagozata 2022. szeptember 16. és 18. között Szombathelyre látogatott a Vidéki Akadémiai Napok programsorozat keretében.
2022. október 3. hétfő
Megduplázott támogatással, jövő tavaszig kiterjesztett programmal segíti az elavult mobilok lecserélését az NMHH
2022. október 3. hétfő
Hivatalosan is átadták pénteken a Napraforgó Bölcsődét Mosonmagyaróváron, ami kormányzati támogatásból valósult meg az elmúlt hónapokban.
2022. október 1. szombat
Zsigmond-kori út is előkerült a budavári Palotában
2022. október 1. szombat
Gyakornoki programot indított a Szent János Kórház.
2022. október 1. szombat
Simsay Ildikó (1942–1997) emlékkiállítása a Magyar Művészeti Akadémia Képzőművészeti Tagozata szervezésében az idén nyolcvan éve született képzőművész tragikus hirtelenséggel lezárt és méltánytalanul elfeledett életműve előtt tiszteleg a Vigadó Galériában.
2022. október 2. vasárnap
Nehéz idők elé néznek a német háztartások. A takarékpénztárak becslései szerint ez a helyzet nemsokára sokkal rosszabb lesz: a németek több mint felének a teljes jövedelmét megélhetési kiadásokra kell majd költenie
2022. október 2. vasárnap
A következő hónapokban nem csak az lesz a kérdés Nyugat-Európában, hogy lesz-e fűtés és világítás. Ezzel szoros összefüggésben jelenik meg a társadalmi béke megőrzésének kérdése.
2022. október 2. vasárnap
Belgiumban rohamos tempóban emelkednek az energiaárak és egyre többe kerülnek az élelmiszerek és a szolgáltatások, ami történelmi mértékű inflációt eredményez. Csaknem ötven éve nem volt példa ilyen mértékű pénzromlásra.
2022. október 1. szombat
Újabb, immár a negyedik helyen ömlik a gáz a tengeren az Északi Áramlat vezetékből - közölte a svéd parti őrség szóvivője a Svenska Dagbladet című napilappal szerdán késő este.
2022. október 1. szombat
A Nemzetek Ligája őszi fordulóiban a magyar csapat először Németországba látogatott, majd hazai pályán fogadta Olaszországot.
2022. szeptember 29. csütörtök
2022. augusztus 5. péntek
West Pannon Audiovizuális Klaszter